Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Voodica
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 08:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 13:57 Temat postu: |
|
|
Jak by co to 17 albo 18 kwietnia jest wolne, ale pytanie czy w związku z uroczystościami pogrzebowymi termin ten jest stosowny?
Może w niedziele o 14-15, ale sam nie wiem...
Tez niedziela 25 kwietnia jest wolna, wiec można się zastanowić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GuRu :*
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzysiek
|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 08:56 Temat postu: |
|
|
Wydaj mi się że jest teraz taki moment i to nie tylko tu ale wszędzie
kilka tygodni wcześniej podobny temat pojawił się w pobliskim Kołobrzegu
a dokładnie
http://www.foto-kolobrzeg.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=143
administrator rozesłał do wszystkich trochę poczty i ruszyło relacje macie w pozostałych tematach na tym że forum . Nie pozostało nic innego tylko właśnie wybrać się w plener i miło spędzić czas dodam jeszcze ze czas przestać bazować na doskonałych pomysłach jednej z naszych koleżanek i wykazać się własna inicjatywą , ostatnie kilka spotkań to jedno pf wielokrotnie kopiowane z różnym efektem końcowych/pozdrowienia dla Marty/.Która ma anielską cierpliwość . _________________ www.slubtrzebiatow.blogspot.com
http://www.maxmodels.pl/izabellstudio.html
www.izabellstudio.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 12:12 Temat postu: |
|
|
GDK jest cały czas do dyspozycji, jeśli tylko są jakieś pomysły to zapraszam serdecznie. W któryś piątek (prawdopodobnie) odbędą się zajęcia warsztatowe z kołem foto z LO (jak będę znał szczegóły to dam znać). Ciągle mamy Rybokarty w obwodzie, tylko raczej nie sobota i niedziela, bo tam wesela się odbywają. Może faktycznie jakiś plener??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 12:16 Temat postu: |
|
|
I jeszcze jedno; możemy w sierpniu zrobić wystawę naszych prac w Galerii BRAMA. Są chętni? Jakieś fajne 2-4 prace każdy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 13:48 Temat postu: |
|
|
Ja tam jestem zawsze chętna- na Rybokarty, na plenery, studio cokolwiek- ino dajcie termin W ogóle to rozmnożyły nam sie ciekawe modelki na Gryficach ;-D więc warto poszperać na mm i coś pomyśleć. Bo jesli mamy czekać na te z wiekszych miast to długo se poczekamy W sumie cześż z naszej załogi to chyba mature ma wiec wcale się nie dziwie, że przystopowali troche Co do wystawy w Bramie ... looz blooz jak dla mnie;-D Pozdro all bo dawno żem was nie widziała ;-D _________________ Nie chce mi siem
http://www.maxmodels.pl/voodica.html
www.voodica.darkfolio.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 13:53 Temat postu: |
|
|
w ogóle to myslałam o tym, zeby ruszyć na jakas stadnine koni.. wiecie taki troche country klimacik... troche vouge fasion... koszule w krate, kowbojki, dzinsy.... warkoczyki.. te sprawy.... siano, konie, psy czy co tam jeszcze ;-D świnki o ;-D fajnie by było. Ma ktoś może taka miejscuffke żeby nas wpuścili... na seszyn ? Jakiegoś farmera.. wiem ze stadnina jest w dziadowie, za rzeskowem chyba tysh. Trza by się było wywiedzieć marzy mi się mały prosiaczek ;-D oh oh ;-D wtedy można by ze 3 modelki wziąć podzielić się na grupy i trzaskac a później sie wymieniac. O! _________________ Nie chce mi siem
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 19:23 Temat postu: |
|
|
Rodzice Moniki mają stadninę.
Chciała sesję konną więc myślę, że da się radę załatwić.
Też pytanie mam, chcecie sfocić ciążówkę jakoś w połowie maja w studio? _________________ www.gurumis.maxmodels.pl
www.gurumis.deviantart.com
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 19:54 Temat postu: |
|
|
Ciążówka jak ciązówka- można spróbować- ;-D ja się na tym nie znam ... ale czy Wy wiecie, że brat dtr-a modelinguje się i można mu foty zrobić bo ma całkiem niezłe absy;-D takie wiecie pół akty.. naoliwkowany i te sprawy ;-D ja jestem za;-D bo modeli było mało ;-D w ogóle myśle, że również sprawdziłby się w roli kowboja na sesji plenerowej w koszuli w krate, kapeluszu i z absami na wierzchu przy jakims stogu siana albo koniku ;-D niach niach ;-D tak właśnie...trza cos pomyśleć;-D Pisałam do maryjki- i ona postara sie zalatwic stadnine na ktorąś niedziele. _________________ Nie chce mi siem
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |