Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GuRu :*
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 14:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 22:06 Temat postu: |
|
|
nawet niekoneicznie na koniec |
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 22:06 Temat postu: |
|
|
nawet niekoneicznie na koniec |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 22:36 Temat postu: |
|
|
mi też tak średnio.
ma strasznie okrągłą twarz.
myślę, że w ostateczności można ją wziąć jak będzie nam się naprawdę nudzić a nie będzie ciekawszych modelek ;P _________________ www.gurumis.maxmodels.pl
www.gurumis.deviantart.com
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 15:53 Temat postu: |
|
|
jest ciekawsza od ostatniej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 18:41 Temat postu: |
|
|
bo wygląda jak przeciętna niunia z fotki.pl ? prosze Cię.. usachianna to klasa sama w sobie. Jeśli nie podobają Ci się agencyjne modelki to może daruj sobie ich focenie i zajmij się niuniami- tyle w temacie. _________________ Nie chce mi siem
http://www.maxmodels.pl/voodica.html
www.voodica.darkfolio.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 18:50 Temat postu: |
|
|
a może sam zaproponujesz porządną modelke?( nie takie w różowym dresie jak ostatnio) wystylizujesz ją i zrobisz make-up? Zamiast komentować hm? Naprawdę fajnie przychodzić na gotowe i jeszcze wybrzydzać... -_-" _________________ Nie chce mi siem
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 20:33 Temat postu: |
|
|
z agencji to juz znaczy ze jest super i w ogule tak??? mowie jak mysle... co sie mnie czepiasz?? czyli ty mozesz komentowac inni nie? xD hehe przecietna z fotki?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voodica
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 20:45 Temat postu: |
|
|
chodzi o to, że jestes wiecznie na nie... a z agencji. tak to znaczy jest super i w ogole- bo jest profesjonalistką- a urodę ma jak modelka- czyli nietypową. Nie mam zamiaru na ten temat dłużej z Tobą rozmawiać, bo nie ma sensu.
Poza tym nie napisałam, że jest brzydka tylko, że mi nie odpowiada... a z tego co słyszałam to nieźle komentowałeś poprzednią sesje. _________________ Nie chce mi siem
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 21:00 Temat postu: |
|
|
Radek napisał: | z agencji to juz znaczy ze jest super i w ogule tak??? mowie jak mysle... co sie mnie czepiasz?? czyli ty mozesz komentowac inni nie? xD hehe przecietna z fotki?? |
Po pierwsze, pisze się "w ogóle".
Po drugie:
Jeżeli nie podoba Ci się to co robi Marta, a Marta w tym co robi jest zajebista, doskonale zna się na tym jakie modelki wybrać i jakie dobrać dla nich stylizacje (jestem pełna podziwu dla jej pracy i mogę bić pokłony) to z chęcią przyjdę na sesję, którą Ty zogranizujesz.
Skoro nie podoba Ci się to jakie modelki pojawiają się na sesjach, to po co przychodzisz, robisz zdjęcia i wrzucasz do pf.
Więc kiedy umawiamy się na Twoją sesję? _________________ www.gurumis.maxmodels.pl
www.gurumis.deviantart.com
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 21:19 Temat postu: |
|
|
ja nie powiedzialem ze stylizajca jest zla wrecz przeciwnie, mowilem o modelce..naucz sie czytac.. moge mowic co mi sie podoba a co nie, masz jakies problemy ze sobą bo nie wiem o co ci chodzi?? faktycznie urode ma nietypową |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 20:23 Temat postu: |
|
|
Mam propozycję: stonujcie (wszyscy) odrobinkę Każdy ma prawo do swojej oceny modelki, jednym się podoba, drugim nie... samo życie. Ale nikt nie musi przekonywać innych do do tego, ze jego ocena jest jedynie słuszna. POKÓJ i MIŁOŚĆ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
vamp
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:01 Temat postu: |
|
|
Proszę patrzeć na modelki jak na obiekty do sfotografowania a nie dupy do ekhm pooglądania, wtedy nie będzie konfliktów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |