Wysłany: Sob Sty 16, 2010 00:38 Temat postu: 23.01.2010
Proponuję spotkanie 23 stycznia (sobota) w GDK o 14.00. Nie mam na razie pomysłu na główny temat, ale liczę na WASZĄ inwencję
Na propozycje i sugestie czekam na forum. Pzdr
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 15:25 Temat postu:
ja tam chyba nie mam pomysłu narazie żadnego... nawet nie wiem, czy będę mogła sie pojawić ;( przydałoby sie pozmieniac modelki ;-/ i może jakiś konkretny, fajny projekt obmyslec. Cos co będzie dość ciekawe i nie takie normalne do końca. Ja rozmawiałam z moja przyjaciólką, której robilam już fotki na golaska i ona chętna by była do pozowania do aktów- ale dopiero za jakis czas;-D i pod warunkiem obróbki na photoshopie;-D wszelkich niedociągnięć natury
Ja bym chciała zrobić jakąs sesje z pogranicza fantasy ale najpierw musze modelke znależc no dobła nie pisze nic wiecej bo i tak wystarczająco jest to zamotane;-D _________________ Nie chce mi siem
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 22:12 Temat postu:
załatwiłam dwie modelki- nie blondynki ;-D
Nadia chciała u mnie foty więc przyjedzie, nie wiem natomiast czy bedzie chciała komuś jeszcze pozować.
Magnolia chętna do współpracy ;-D opcja czarne rajty i czarny golf- zdjecia fashion.
więc my się przygotujemy- wezmę stojaki na tło i lampe swoja w razie wu, gdyby braklo miejsca.